19:24 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  2522

  Principalul contracandidat al Hillary Clinton în cadrul alegerilor primare din cadrul Partidului Democrat afirmă că Statele Unite se mișcă spre un model oligarhic.

  CHIȘINĂU, 1 dec — Sputnik. Fostul candidat la funcția de președinte al SUA din partea Partidului Democrat, senatorul Bernie Sanders a avertizat că în viitor țara sa ar putea să se miște spre oligarhie, în cazul în care nu va avea loc o revoluție politică, transmite RIA Novosti.

  "Iar și iar voi utiliza această formulare: oligarhia economică și politică. Ne vom mișca cu pași rapizi spree a în cazul în care nu va avea loc o revoluție politică", a declarat într-un interviu oferit reviste Rolling Stone.

  Senatorul Bernie Sanders a fost principalul concurent al candidatului la funcția de președinte, Hillary Clinton în cadrul alegerilor primare în sânul Partidului Democrat, însă și-a recunoscut înfrângerea, susținând fostul secretar de stat în timpul reuniunii partidului la Philadelphia.

  În pofida unor dezacorduri cu Clinton în ceea ce privește programul electoral, Sanders a anunțat în iulie că susține candidature ei, fiind gata să facă totul pentru victoria ei în alegerile prezidențiale din noiembrie.

  Tagurile:
  Oligarhie, SUA, Bernie Sanders, Bernie Sanders, SUA

  Știrile Zilei