19:08 20 Ianuarie 2018
În direct
  Poliția

  SUA: Un copil de cinci luni a murit din cauza setei

  © REUTERS/ Shannon Stapleton
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  4911

  O fetiță de cinci luni a murit de foame și de sete după ce ambii părinții au decedat în urma unei supradoze de droguri.

  CHIȘINĂU, 25 dec — Sputnik. O fetiță de cinci  luni a decedat în SUA de foame și sete după ce părinții acesteia au murit de o supradoză de heroină, anunță https://ria.ru/world/20161225/1484545960.html#mce_temp_url#, cu referire la portalul Pennlive.

  Incidentul a avut loc în orașul Kernville, statul Pensilvania. Poliția i-a găsit morți pe Jason Chambers, în vârstă de 27 de ani, și Chelsea Cardaro, în vârstă de 19 ani, care au murit o săptămână în urmă.

  În casă a fost găsit și trupul neînsuflețit al unui bebeluș, care a murit de foame și deshidratare peste câteva zile după moartea părinților.

  Reprezentanții poliției au menționat că autoritățile locale știau despre problema dependenței de droguri ale părinților. Familia a fost vizitată în câteva rânduri de serviciile de protecție a copilului.

  "Au verificat casa, care avea condiții bune de trai pentru copil. Aveau multă mâncare, iar copilul era, aparent, îngrijit", a declarat procurorul Kelly Callihan.

  Potrivit ei, vecinii credeau că familia a plecat în afara orașului.

  „E un incident trist, în care, probabil, ambii părinți au luat o supradoză de droguri", a menționat ofițerul de poliție Chad Miller.

  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei