05:49 12 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.34
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.74
  Rachete balistice

  Din cauza unei știri false Pakistanul a amenințat Israelul cu un atac nuclear

  © Сollage by RIA Novosti.
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  10632

  Ministrul Apărării din Pakistan a ținut să reamintească Israelului că și țara sa este o putere nucleară; totul s-a întâmplat după ce pe un portal de știri a fost publicată o informație falsă.

  CHIȘINĂU, 26 dec — Sputnik. Din cauza unei știri false, vehiculate pe rețele de socializare, șeful diplomației de la Islamabad, Khawaja Muhammad Asif, a amintit untorităților israiliene că Pakistanul este o putere nucleară, transmite RIA Novosti.

  La 20 decembrie, după cum relatează CNN, portalul AWDNews a publicat o știre falsă despre o presupusă declarație a fostului ministru al Apărării din Israel, Moșe Iaalon. În știre se relata despre „intenția” autorităților de la Islamabad de a se implica în războiul din Siria împotriva teroriștilor, iar dacă acest fapt se va adeveri, Iaalon nu excludea un atac nuclear din partea Israelului asupra Pakistanului.

  „Îi vom distruge cu un atac nuclear”, anunța portalul AWDNews.

  Această știre a scandalizat autioritățile pakistaneze, iar ministrul Apărarii al Pachistanului a venit cu o reacție dură.

  „Israielul să nu uite că Pakistanul de asemenea este o putere nucleară”, a scris Khawaja Muhammad Asif pe pagina sa de Twitter.

  A doua zi ministrul israelian al apărării a declarant că Moșe Iaalon nu a făcut niciodată asemenea declarație, iar cea de a fost scris pe AWDNews este o știre falsă.

  Tematic

  EXPLOZIV: liderul ISIS din Pakistan ar fi primit finanţare din SUA (VIDEO)
  Tagurile:
  Știre falsă, Reacție, Scandal, Provocare, Atac nuclear, Israel, Pakistan


  Știrile Zilei