18:28 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Maria Sharapova

  Atenție Halep, se întoarce coșmarul Maria Sharapova

  © Sputnik / Антон Денисов
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  6201

  Pe 26 aprilie Maria Sharapova reintră în circuitul tenisului profesionist, participând la turneul de la Stuttgart, competiție pe care câștigat-o până acum de trei ori.

  BUCUREȘTI, 10 ian — Sputnik. Organizatorii turneului de la Stuttgart, Germania, au anunțat, ca principală atracție a competiției WTA, revenirea Mariei Sharapova după suspendarea de aproape un an dictată împotriva ei de din cauza unui așa-zis dopaj cu Meldonium.

  Pagina turneului a anunțat: "Fanii turneului Porsche Tennis Grand Prix vor urmări mult așteptata revenire a Mariei Sharapova în tenisul profesionist la turneul clasic de la Suttgart. Fosta lider a clasamentului mondial, în vârstă de 29 de ani, de cinci ori câștigătoare a unor turnee de Mare Șlem va juca primul său meci pe 26 aprilie".

  Sharapova a câștigat turneul de la Stuttgart în 2012, 2013 și 2014, pentru ediția actuală ea primind un wild card din partea organizatorilor.

  "Nu putea să mă bucure ceva mai mult decât să am meciul de revenire într-unul dintre turneele mele favorite. Abia aștept să îmi revăd fanii și să mă întorc la ceea ce îmi place cel mai mult să fac, să joc tenis", a declarat jucătoarea din Rusia.

  Această veste poate fi un adevărat coșmar pentru Simona Halep, rusoaica fiind singura jucătoare importantă în fața căreia jucătoarea din România nu are nicio victorie, pierzând toate cele șase întâlniri, inclusiv finala de Mare Șlem de la Roland Garros.

  Tematic

  Maria Sharapova... scriitoarea
  Tagurile:
  fanii, Roland Garros, Porsche Tennis Grand Prix, tenis, Turneu, Mariei Sharapova, Simona Halep, Stuttgart, Germania


  Știrile Zilei