20:51 19 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  protest anti-Trump

  Soros face eforturi organizate ca să-l înlăture pe Donald Trump

  © REUTERS / Jonathan Ernst
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (96)
  11354

  Un cunoscut realizator de emisiuni din America a vorbit despre protestele desfăşurate zilele acestea împotriva noului preşedinte al SUA Donald Trump. El a spus că există eforturi organizate ale grupurilor de extrema stânga pentru a-l înlătura din funcţie pe preşedintele care tocmai a preluat mandatul.

  BUCUREŞTI, 27 ian — Sputnik. Într-o emisiune de-a sa, cunoscutul prezentator Bill O'Reilly a comentat despre protestele care au avut loc împotriva noului preşedinte, spunând că acestea fac parte dintr-un efort organizat al extremei stângi de-al îndepărta pe Donald Trump, potrivit insider.foxnews.com.

  Bill O'Reilly a spus că este evident că multe grupuri de stângă — și mulţi din mass-media — au interesul să-l vadă pe Trump eșuând.

  „Ceea ce trebuie să înțeleagă americanii este că există un efort organizat cu scopul de a-l înlătura pe Donald Trump din funcţie", a afirmat O'Reilly.

  Prezentatorul s-a referit la protestul femeilor, care a avut loc în weekendul trecut, spunând că a fost organizat de „grupuri de extrema stângă", care primesc milioane de dolari de la activistul George Soros.

  O'Reilly a explicat că Soros are legături cu 50 de grupuri care au participat la proteste și, potrivit Media Research Center, Soros a pompat 90 de milioane de dolari în aceste grupuri.

  „Unii dintre principalii organizatori au protestelor au fost membri ai administrației Obama, au fost implicaţi în campania lui Hillary Clinton, a lui Bernie Sanders", a spus O'Reilly.

  El a adăugat că nu este vorba despre proteste spontane, ci de „un spectacol politic" bine conceput cu scopul de a-l denigra pe noul președinte.

  Bill O'Reilly a subliniat că nu e nimic în neregulă dacă are loc un protest pașnic, însă a arunca „acuze deplasate" de fascism și rasism nu face decât să compromită un sistem democratic.

  În opinia lui O'Reilly, extrema stângă va face tot posibilul să-l îndepărteze pe Donald Trump din funcție înainte de încheierea mandatului său.

  Тема:
  Cine este George Soros (96)

  Tematic

  Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
  Tagurile:
  Media Research Center, Bill O'Reilly, Barack Obama, Donald Trump, George Soros, Hillary Clinton
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei