05:14 21 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.19
 • USD17.77
 • RUB0.28
 • RON4.01
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  196054

  Ni s-a spus că Germania nu se va înarma, dar acum a ajuns la 300.000 - 400.000 de bărbați și deplasează tancuri în Lituania pentru o confruntare cu Rusia, deşi Rusia nu este o amenințare, a declarat Graham Moore, comentator politic, pentru RT.

  BUCUREŞTI, 3 feb — Sputnik. Președintele Consiliului European, Donald Tusk, a declarat miercuri că președintele american Donald Trump este una dintre cele mai mari amenințări externe la adresa UE, informează Russia Today.

  Într-un interviu acordat Russia Today, comentatorul politic Graham More a declarat că nu Donald Trump este pericolul la adresa Uniunii Europene, ci Germania.

  „Nu cred că sunt amenințări reale pentru noi [Trump şi Rusia, n.r.]. Cea mai mare amenințare pentru UE este UE; cea mai mare amenințare pentru UE este Germania. Ceea ce ei încearcă este să creeze această isterie în jurul lui Trump pentru că lui Trump nu-i pasă de UE", a spus More.

  Potrivit acestuia, Germania este marea ameninţare la adresa păcii din Europa. Germania a promis Europei că nu se va înarma, dar trimite tancuri în Lituania pentru o confruntare cu Rusia.

  "Au importat o legiune străină gata făcută în țara lor [Germania, n.r.] de 1,2 milioane de oameni. Și totuși, politicienii noștri spun că nu există nicio problemă cu asta. Trebuie doar să se întoarcă la Churchill și să vadă ce a spus Churchill", a precizat comentatorul Graham More.

  Acesta a mai precizat că mass-media şi elita globală sunt îngrozite de Donald Trump, iar cu cât presă îl loveşte pe preşedintele SUA, cu atât el are mai multă dreptate.

  Tematic

  Germania intenționează să introducă noi sancțiuni împotriva Rusiei
  Tagurile:
  militari germani, elită globală, Tancuri, Militari, Mass-media, Consiliului European, UE, Graham More, Churchill, Donald Tusk, Donald Trump, Lituania, Rusia, Germania


  Știrile Zilei