16:56 22 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.35
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Michelle Obama

  Michelle Obama ar putea fi preşedintele SUA

  © AFP 2019 / JEWEL SAMAD
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  9101

  Susținători ai Partidului Democrat din SUA, frustraţi de primele inițiative politice ale președintelui Donald Trump, o doresc pe fosta prima doamnă, Michelle Obama, să candideze pentru președinție în următoarele alegeri prezidențiale.

  BUCUREŞTI, 13 feb — Sputnik. La sfârșitul anului 2016, utilizatorii Facebook au creat mai multe comunități numite "Michelle Obama pentru președinte 2020", informează Sputnik International.

  Grupuri formate din mai mult de 1,5 milioane de oameni consideră că Michelle Obama ar fi un candidat perfect pentru postul de președinte al SUA în următoarele alegeri. Dezamăgiţi de politica lui Donald Trump, unii utilizatori de social media au discutat despre punctele forte ale soţiei ex-președintelui Barack Obama.

  Din moment ce Barack Obama nu mai este în măsură să fie preşedinte, fanii lui își pun speranțele în fosta prima doamnă. Michelle Obama a declarat în repetate rânduri că nu va lua parte la alegeri.

  "Nu e ceva ce aș face, dar asta spune multe despre faptul că oamenii nu înțeleg cu adevărat cum este să fii la Casa Albă. Adică, familia următoare care vine aici, fiecare persoană din acea familie, fiecare copil, fiecare nepot, viața lor va fi întoarsă cu susul în jos într-un mod pe care niciun american nu îl înțelege cu adevărat", a declarat Michelle Obama într-un interviu.

  Cu toate acestea, internauţii nu au renunțat și fac apel la Michelle să-și reconsidere opţiunea.

  Tagurile:
  Barack Obama, Donald Trump, Michelle Obama


  Știrile Zilei