11:28 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov și secretarul de stat, Rex Tillerson

  Lui Tillerson nu i-a ajuns cameră în niciun hotel din Bonn

  © AP Photo / Michael Probst
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  4611

  Secretarul de stat american a fost nevoit să se cazeze într-o suburbie în timpul vizitei sale la Bonn.

  BUCUREȘTI, 17 feb — Sputnik. Secretarul de Stat al SUA, Rex Tillerson, nu a avut loc pentru cazare în hotelurile din Bonn, unde s-a desfășurat ședința miniștrilor de Externe ai țărilor din grupul G-20, scrie RIA Novosti.

  Agenția rusă relatează că atunci când Tillerson a confirmat participarea sa la această reuniune, toate locurile din hoteluri erau deja rezervate. El a fost nevoit să se cazeze într-un sanatoriu aflat într-o suburbie, fiind nevoit să facă 30 minute până în Bonn. Colegii săi au fost nevoiți să parcurgă această distanță pentru a se întâlni cu conducătorul diplomației americane, mai menționează agenția.

  De asemenea, Tillerson a evitat jurnaliștii. În timpul întâlnirii cu ministrul rus de Externe, cei de la presă au fost somați să părăsească încăperea, creând nedumerirea conducătorului diplomației rusești. La conferința de presă care a urmat, Tillerson a făcut o declarație scurtă care a durat nu mai mult de un minut, după care s-a retras, refuzând să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

  Întâlnirea de la Bonn a fost prima vizită de lucru peste hotare a lui Rex Tillerson în calitatea sa secretar de stat al SUA.

  Tematic

  Prima întâlnire Lavrov-Tillerson după victoria lui Trump
  Tagurile:
  Rex Tillerson, Serghei Lavrov
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei