00:37 17 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.50
 • USD17.28
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.62
  Sean Spicer

  (VIDEO) Purtătorul de cuvânt al lui Trump a fost atacat verbal într-un magazin

  © Video: Youtube / Politics Video Channel
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  911

  Purtătorul de cuvânt al președintelui Donald Trump a fost supus unui atac verbal în unul din magazine, fiind învinuit de „trădare de patrie” și „rasism”

  CHIȘINĂU, 14 mart — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui SUA, Donald Trump, Sean Spicer, a fost atacat verbal de o activistă civică, care și-a publicat înregistrarea video a scenei în internet.

  Americana de origine indiană, Shree Chauhan, l-a surprins pe Spicer într-un magazin Apple atacându-l verbal: "Ați ajutat cu chestia asta rusească, sunteți un criminal, ați trădat patria asemenea președintelui? Ce-mi puteți spune despre Rusia?".

  Această țară (SUA n.r) este una măreață dacă v-a permis să vă aflați aici, a răspuns Spicer, considerând că are de a face cu o imigrantă.

  Activista a continuat atacul: "Cum e să lucrați pentru un fascist? Cum vă simțiți atunci când distrugeți propria țară?". Purtătorul de cuvânt a lui Trump nu a reușit să răspundă la această întrebare.

  Chauhan și-a scris în blog că răspunsul lui Spicer despre faptul că SUA "îi permit să se afle aici" drept o afirmație rasistă.

  Video cu injuriile la adresa lui Spicer a fost vizualizat de sute de mii de persoane.

  Tagurile:
  Shree Chauhan, Sean Spicer, SUA
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei