03:25 17 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.54
 • USD17.17
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.61
  Viscol

  (VIDEO) Un meteorolog „suflat" de vânt la o stație meteo

  © Sputnik / Сергей Красноухов
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Prognoza meteo (74)
  2112

  În Statele Unite ale Americii, la o stație meteo, un cercetător nu a fost în stare să instaleze steagul cu care se determină direcția și viteza vântului.

  BUCUREȘTI, 14 mart — Sputnik. În rețelele de socializare tot mai mult prinde popularitate un filmuleț video unde se poate vedea cum un colaborator al unei stații meteorologice „luptă", dar fără succes, cu vântul. Acest video a fost plasat pe profilul de Facebook al acestei organizației, scrie RIA Novosti.

  „În această dimineața rafala vântului putea ajunge până la o sută de mile pe oră (sau 44 metri pe secundă, red.), din această cauză am fost nevoiți să lăsăm la o parte lucrul și să ne distrăm puțin…Stegulețul se folosește pentru determinarea vitezei și direcției vântului", este scris în textul care însoțește acest filmuleț.

  Timp de 24 de ore acest video a obținut câteva sute de mii de vizualizări și câteva mii de comentarii. Majoritatea utilizatorilor s-au arătat nedumeriți din ce motive colaboratorii stației meteo au vrut să instaleze stegulețul, dacă și așa era evident că vântul este foarte puternic.

  Observatorul meteorologic se află pe cel mai înalt pisc al muntelui Washington din statul News Hampshire. Sloganul acestui observator este: „Locul unde este cea mai proastă vreme din lume".

  Тема:
  Prognoza meteo (74)
  Tagurile:
  utilizatori, viscol, Furtună, Vânt
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei