21:01 05 Martie 2021
În direct
 • EUR21.15
 • USD17.58
 • RUB0.24
 • RON4.33
 • UAH0.63
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  4001

  În exclusivitate pentru Agenția Sputnik, doctorul Vlad Sauciuc, prieten al marelui interpret italian Al Bano, a dezmințit zvonurile apărute pe unele agenții

  BUCUREȘTI, 21 mart — Sputnik. "Pe surse", s-a scris despre faptul că Al Bano at fi suferit un infarct în urmă căruia se află în stare critică. Dr. Vlad Sauciuc a dezmințit acest zvon și a spus că România se află în programul deplasărilor din 2017 ale marelui artist italian.

  "Pentru a lămuri cum stă treaba cu Al Bano și a clarifica știrile apărute astăzi în presa românească privind un așa-zis infarct suferit de acesta, vă pot spune că Al Bano nu a avut infarct, ci o ischemie cerebrală acută tranzitorie, fără sechele, care s-a remis imediat sub tratamentul administrat la Policlinica din Bari, sâmbătă seara", a spus dr. Sauciuc. "Duminică, artistul s-a internat în secția de neurologie dintr-un spital din Lecce, unde vă rămâne până miercuri. Starea sa este foarte bună și nu au apărut complicații".

  În privința infarctului suferit de Al Bano, Vlad Sauciuc a precizat că e vorba de un eveniment vechi, de care presa a mai scris.

  "Cât privește știrea cu infarctul, aceasta datează din decembrie anul trecut când i s-au montat patru stenturi pe inimă în urma unui dublu infarct. Al Bano a trecut cu bine și peste acest episod și sunt sigur că va depăși și necazul actual. Mai mult decât atât, pot spune că va participa anul acesta la o serie de evenimente și în România", a declarat Sauciuc, referindu-se la concerte pe care marele artist le va susține în câteva orașe din țara noastră, datele urmând a fi comunicate în perioada următoare.

  Tagurile:
  Al Bano

  Știrile Zilei