19:14 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Robot

  (VIDEO) Dubaiul va fi patrulat de polițiști-roboți

  © RIA Novosti . Vladimir Astapkovich
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  4212

  Străzile din Dubai vor fi patrulate de polițiști-roboți începând cu luna mai a acestui an

  CHIȘINĂU, 21 mart — Sputnik. Începând cu luna mai 2017, străzile orașului Dubai vor fi patrulate de primul polițist-robot, anunță Arabian Business.

  Oamenii vor avea posibilitatea să ofere întrebări și să depună plângeri și vor primi o plăcere din comunicarea cu roboții, a declarat reprezentantul poliției Khalid Nasser Alrazooqi.

  De asemenea, prin intermediul acestor roboți, cetățenii vor putea să anunțe poliția cu privire la anumite crime, utilizând ecranul senzorial de pe pieptul acestuia, dar și să achite amenzile sau să transmită anumite acte autorităților.

  Polițiștii-roboți au fost prezentați în premieră în anul 2016 la expoziția GITEX din Dubai.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   761
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   117
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1133