13:01 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Atac terorist în Londra, lângă Palatul Westminster, Marea Britanie 2017 (20)
  18322

  Focuri de armă în apropierea parlamentului britanic

  CHIȘINĂU, 22 mart — Sputnik. Potrivit informațiilor The Telegraph, un bărbat a fost împușcat de poliție în afara parlamentului britanic. Clădirea legislativului este încercuită de forțele de ordine. Potrivit primelor informații, un bărbat înarmat cu un cuțit ar fi pătruns pe porți în fața clădirii Parlamentului de la Londra. 

  De asemenea, potrivit mai multor informații, ar fi mai multe persoane rănite.

  ​Imediat înainte de incident, în jurul orei 14:45 (ora locală), o mulțime de oameni a fost văzută fugind din direcția Westminster Bridge și în regiunea Piaței Parlamentului.

  ​Deputaților li s-a interzis părăsirea sediului Parlamentului.

  Ambulanța aeriană a sosit la fața locului.

  ​"Firearms incident" near the British Parliament in London.

  Тема:
  Atac terorist în Londra, lângă Palatul Westminster, Marea Britanie 2017 (20)

  Știrile Zilei

  • Finala Champions League, victoria echipei Bayern Munchen

   Bayern Munchen a început în forță cursa pentru câștigarea unui nou titlu de campioană! La doar 3 săptămâni de la cucerirea Ligii Campionilor şi la 5 de la meciul în care au umilit-o pe Barcelona, bavarezii au reuşit un alt rezultat incredibil.

   33
  • Pentru prima dată de la începutul epidemiei în Franța, numărul cazurilor zilnice de Covid-19 a depășit 13.000. Astfel, vineri, instituţia de sănătate publică din Franţa a raportat 13.215 de noi pacienți, însemnând cu 2.622 mai mulți decât în ziua precedentă.

   115
  • Sistemul american de apărare antirachetă Patriot

   Americanii și-am amplasat rachetele sol-aer Patriot în România nu pentru intenționează să lupte cu Rusia, ci pentru că vor să ruineze economia acestei țări antrenând-o în goana înarmării, ca pe timpul războiului rece.

   288