07:55 24 August 2019
În direct
 • EUR19.80
 • USD17.89
 • RUB0.27
 • RON4.19
 • UAH0.72
  Terrorist

  Atac armat la Zatoka: Mai multe instituții de stat au fost ocupate

  © Sputnik / Vitaliy Ankov
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  211833

  Un grup de persoane înarmate au ocupat sediul poliției și primăriei din localitatea Zatoka

  CHIȘINĂU, 27 mart — Sputnik. Un grup de persoane înarmate au ocupat sediul poliției și primăriei din Zatoka (românește Bugaz), regiunea Odesa, anunță portalul local 048.ua, cu referire la primarul interimar al localității, Natalia Vernigova.

  "La ora 5 dimineața, în sediul poliției, care se află în apropierea primăriei, au pătruns 30 de persoane cu cagule în cap și arme de foc. Ulterior a fost spartă intrarea în sediul primăriei. În sediul primăriei a fost distrusă mobila, totul a fost răsturnat. Am sunat la poliție. Poliția a sosit, a purces la interogări și completarea proceselor verbale", a declarat Vernigova.

  În opinia ei, în acest fel gruparea criminală încearcă să-și mențină controlul asupra localității Zatoka. În aceste clipe, potrivit primarului interimar, "sediul administrativ se află sub controlul atacatorilor".

  Un locuitor al Zatoka, Vadim Semionov, a comunicat portalului că 048.ua că în sediul administrativ s-ar putea afla câțiva ostatici din rândul angajaților, iar poliția nu întreprinde niciun fel de măsuri.

  Portalul menționează că localnicilor le este frică să se apropie de clădirea primăriei.

  Tagurile:
  Zatoka, Zatoka


  Știrile Zilei