23:03 14 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.41
 • USD17.13
 • RUB0.24
 • RON4.01
 • UAH0.63
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  11312

  Experții militari ruși vor inspecta un obiect militar din România și vor verifica informațiile cu privire la contingentul militar român

  CHIȘINĂU, 28 mart — Sputnik. Experții militari din Rusia vor efectua o inspectare a unui obiect militar al forțelor armate române, a anunțat șeful Centrului pentru reducerea amenințărilor nucleare din Rusia, Serghei Râjkov.

  "Inspecția va avea loc la 28 martie 2017, în decurs de o zi. Astfel de vizite se efectuează cu scopul verificării informațiilor cu privire la forțele armate și a planurilor de desfășurare a tehnicii și sistemelor de apărare", a declarat Râjkov.

  Râjkov a menționat în cadrul unui briefing vor fi obținute informații cu privire la contingentul militar, precum și tehnica de apărare.

  Partea rusă a precizat despre ce obiect militar este vorba, însă a anunțat că se află în locația obișnuită pentru perioada de pace.

  Inspecția se efectuează în concordanță cu prevederile Documentului de la Viena privind măsurile de creştere a încrederii şi securităţii în spaţiul OSCE.

  Tagurile:
  Contingent militar, Obiect militar, inspecție militară, OSCE, Serghei Râjkov, Rusia, România


  Știrile Zilei