17:12 24 Aprilie 2018
Chişinău+ 20°C
În direct
  Prostituție

  Bordel cu românce din Londra, deschis în faţa unei şcoli, reclamat de localnici

  © Flickr/ Emilio Labrador
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  241874

  Un bordel în care „lucrau" românce, deschis în zona Southall, din vestul Londrei, chiar în fața unei școli primare și a unui templu indian, a generat mai multe reclamaţii din partea localnicilor deranjaţi.

  BUCUREŞTI, 28 mart — Sputnik. Bordelul în care „lucrau" opt femei, toate din România, a fost închis de poliţie după ce mai mulţi localnici au trimis reclamaţii, fiind deranjaţi de faptul că au văzut, în mai multe rânduri, femei goale pe stradă, potrivit getwestlondon.co.uk

  Mai mult, locuitorii cartierului s-au plâns că, de multe ori, clienţii, dintre care mulţi erau în stare de ebrietate, greşeau adresa şi băteau noaptea târziu pe la uşile oamenilor.

  „Soţia şi mama mea sunt speriate şi mi-e teamă să ies noaptea afară şi să le las singure în casă", a spus unul dintre rezidenţi.

  Altul a declarat că, la orice oră din zi şi din noapte, grupuri de bărbaţi stau în curtea clădirii unde este bordelul şi, de cele mai multe ori, sunt beți, strigă, înjură și urinează în stradă.

  Poliţia a spus că prioritatea este să nu fie afectaţi copiii, bătrânii şi persoanele cu disabilităţi, care locuiesc în apropiere.

  După ce poliţia a adunat declaraţii de la localnicii deranjaţi şi au obţinut un ordin pentru închiderea bordelului, cele opt femei din România au plecat din proprie iniţiativă.

  Tagurile:
  Marea Britanie
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei