08:36 27 Mai 2019
În direct
 • EUR20.20
 • USD18.05
 • RUB0.28
 • RON4.24
 • UAH0.68
  Premierul britanic, Theresa May

  Theresa May a ascuns datele oficiale privind beneficiile migrației

  © AFP 2019 / Dominick Reuter
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  128231

  Prim-ministrul Theresa May a fost acuzată de sabotarea campaniei de rămânere în UE prin faptul că nu a publicat date cu privire la beneficiile imigrației în Marea Britanie.

  BUCUREȘTI, 6 apr — Sputnik. Un document văzut de The Independent dezvăluie modul în care premierul a încercat să se folosească de poziția oficială în scopul de a ascunde beneficiile pe care migranții le aduc economiei Marii Britanii și Serviciului National de Sănătate, informează RT.

  Articolul 50 inițiază în mod oficial discuțiile despre Brexit și va plasa preocupările de imigrare deasupra interesului național în timpul negocierilor cu UE. Premierul May a adoptat o linie dură privind imigrația. Migrația netă în Marea Britanie în 2016 a fost in luna septembrie de 273 000 de persoane, potrivit Oficiului Național de Statistică (ONS). Ea a recunoscut miercuri că libera circulație va dura, probabil, până și după 2020. Astfel, companiile și guvernele vor avea nevoie de timp pentru a se adapta noilor planuri.

  Laburistul Chuka Umunna a spus că Theresa May „a subminat" campania pentru referendum.

  „Un prim-ministru ideologic a subminat campania pentru referendum prin faptul că nu a făcut caz de valoarea migrației", a declarat Umunna.

  Pat McFadden, fostul ministru al muncii, a sugerat ca rezultatul referendumului din iulie ar fi fost diferit dacă May ar fi publicat cifrele.

  Tematic

  Din cauza vizitei Prințului Charles în România, May a închiriat un avion privat
  Tagurile:
  migranți, Theresa May
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei