17:34 28 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.45
 • USD17.77
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.72
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  7811

  Poliția canadiană a organizat o operațiune de amploare pentru reținere a unui grup de copii care au furat niște dulciuri

  CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Poliția canadiană a organizat o operațiune specială amploare pentru reținerea copiilor care au furat dulciuri dintr-un parc de distracții din apropierea orașului Toronto, transmite Huffigton Post.

  Potrivit publicației, pentru capturarea criminalilor au fost mobilizate câteva subunități ai poliție. La razie au participat o unitatea de chinologi, un elicopter al poliției cu sensor termografic și grupul de destinație special al districtului York.

  Adolescenții de 15-16 ani au fost identificați la o distanță mică de locul crimei. Potrivit forțelor de ordine, aceștia se ascundeau în tufișuri și mâncau dulciurile furate.

  Fiind întrebat de jurnaliști dacă utilizarea elicopterelor nu ar fi o reacție disproporționată, reprezentantul poliției Andy Pattenden a replicat: "Serios? De ce nu?".

  „Cred că acești copii au învățat o lecție azi", a declarat Pattenden, adăugând că "a fost un răspuns pe măsură. Probabil au fost speriați când au auzit elicopterele și câinii de pe urmele lor".

  Tagurile:
  Dulciuri, Copii, Reținere, Elicopter, Operațiune specială, Poliția, Canada


  Știrile Zilei