15:14 19 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.83
 • RUB0.27
 • RON4.19
 • UAH0.64
  Nuclear weapons

  După ce a prezis victoria lui Trump, a prezis un război mondial în mai 2017

  © Photo : Pixabay
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  313151

  Dacă e să credem profețiilor clarvăzătorului portughez, în luna mai 2017 lumea se va cufunda în haosul unui război devastator, consecință a deteriorării situației din Siria și Coreei de Nord.

  Misticul portughez Horacio Villegas, care a prezis anterior victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale din SUA, a declarat că al treilea război mondial va fi declanșat în acest an. Potrivit lui, acest război este inevitabilși ultimul atac al Statelor Unite asupra Siriei a demonstrat că acesta se apropie cu pași mari, scrie Sputnik France.

  Horacio Villegas a prezis că un război care va implica SUA, Rusia, Coreea de Nord și China va fi declanșat pe 13 mai 2017 la inițiativa președintelui american Donald Trump. El a mai precizat că războiul nu va fi de durată și se va încheia pe 13 octombrie 2017, după ce va cauza distrugeri enorme și va face mulți morți.

  Nu este o coincidență faptul că vizionarul a ales data de 13 mai: este centenarul apariției Fecioarei Maria la Fatima, Portugalia. La rândul său, 13 octombrie marchează a șasea și ultima apariție la Fatima, când Sfânta Fecioară a anunțat, conform legendei, „războiul se va termina, iar soldații se vor întoarce în curând la casele lor". Sunt 100 de ani de când aceste cuvinte au fost interpretate ca o profeție despre sfârșitul primului război mondial. Astăzi Horacio Villegas le-a aplicat teoriei lui.

  Oricum, vizionarului cheamă locuitorii pământului să „rămână vigilenți" în timpul acestui episod „exploziv".

  Tematic

  La Davos a fost declanșat războiul mondial
  Tagurile:
  Al treilea război mondial, Horacio Villegas
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei