23:56 11 Noiembrie 2019
În direct
 • EUR19.21
 • USD17.42
 • RUB0.27
 • RON4.03
 • UAH0.71
  Forumul Economic Internațional de la Ialta

  Deputați din România, Italia și Austria participă la un forum în Crimeea

  © Sputnik / Александр Полегенько
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  20961

  Deputați din România, Italia și Austria participă la Forumul Economic Internațional desfășurat la Ialta, peninsula Crimeea, în ciuda interdicțiilor oficialităților de la Kiev

  CHIȘINĂU, 21 apr — Sputnik. Deputați din România, Italia și Austria participă la Forumul Economic Internațional de la Ialta, Crimeea, anunță presa ucraineană.

  Președintelui Republicii Autonome Crimeea, Serghei Aksionov, a anunțat pe contul său de Facebook că la eveniment participă 214 oameni de afaceri, deputați și reprezentanți ai guvernelor din 46 de state.

  Printre participanți se află senatorii italieni Bartolomeo Amidei și Sergio Divinu, președintele regiunii Reggio di Calabria, Giusepe Raffi, reprezentanții parlamentelor și guvernelor regionale din Liguria, Emilia-Romagna și Veneto.

  De asemenea, printre invitați sunt și deputatul Consiliului Național al Austriei, Johann Hubner (reprezentantul Partidului Libertății), și eurodeputatul român Laurențiu Rebega (vicepreședintele grupului Europa Națiunilor și Libertăților).

  Potrivit publicației Krîmskaia Gazeta, eurodeputatul român, a declarat în cadrul evenimentului că Marea Neagră trebuie să devină un spațiu al prieteniei și cooperării.

  "România și Crimeea au mari perspective de cooperare. În primul rând, e vorba de agricultură, industrie și turism", consideră Rebega.

  Serviciul de Securitate al Ucrainei a anunțat că analizează informațiile cu privire la vizita în peninsula Crimeea a unor politicieni europeni. 

  Tematic

  Laurențiu Rebega și Marine Le Pen iau apărarea româncelor exploatate în Italia
  Naționalistul român Rebega a fost aplaudat în Parlamentul European
  Adevăratul motiv pentru care Laurețiu Rebega vrea să devină președinte al PE
  EXCLUSIV: Ce a discutat Igor Dodon cu europarlamentarul român Laurențiu Rebega
  Dodon, profund impresionat după întrevederea cu Rebega
  Laurenţiu Rebega: oligarhia bancară internaţională subminează statele
  Tagurile:
  Forum Economic Internațional, Deputați, Serghei Aksionov, Laurențiu Rebega, Ialta, Austria, Italia, Crimeea, România


  Știrile Zilei