23:33 09 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.33
 • USD17.43
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.73
  iPhone 7

  Prețurile la iPhone 7 au scăzut la un nivel record

  © REUTERS / Thomas Peter
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  116831

  Timp de șapte luni de când au început vânzările noului model iPhone 7 în Rusia prețurile pentru acest gadget au scăzut cu o treime față de prețurile anunțate.

  BUCUREȘTI, 25 apr — Sputnik. Portalul rus Hi-tech Mail.ru scrie că în Rusia gadgeturile iPhone 7, când au pătruns pe piață, aveau un preț de aproximativ 940 de euro (57 de mii de ruble): Cu toate acestea, în prezent prețul lor este de 655 de euro (40 de mii de ruble), iar în unele cazuri poți întâlni unii comercianți care le vând la un preț de 620 de euro (38 de mii de ruble).

  Experții acestui portal consideră că reducerea considerabilă a prețului de vânzare a noului produs de la Apple are la bază câteva motive. Cel principal este apariția unui nou model de la concurentul sud-coreean Samsung — Galaxy S8, dar și perioada îndelungată de când se află pe piața IT, cât și cursul de schimb al dolarului față de rubla rusească.

  Experții recomandă celor care doresc să procure un iPhone 7 să verifice numărul modelului. Pentru fiecare țară există un cod care este înscris în partea de verso a telefonului.

  Tematic

  Marea Britanie ar putea interzice gadgeturile pentru unele curse aeriene
  Atenţionare pentru părinţi: copiii au probleme de vedere din cauza gadgeturilor
  WhatsApp nu va mai funcționa pentru unele gadget-uri
  Tagurile:
  gadget, prețuri, Rusia


  Știrile Zilei