06:10 20 Ianuarie 2020
În direct
 • EUR19.44
 • USD17.50
 • RUB0.29
 • RON4.07
 • UAH0.72
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri Franța 2017 (62)
  47690

  Ratingul lui Marine Le Pen continuă să crească cu câte un procent pe zi, după întâlnirea dânsei cu muncitorii de la o uzină care este pe cale să fie transferată în Polonia

  BUCUREȘTI, 27 apr — Sputnik. Ratingul candidatului pentru funcția de președinte al Franței din partea Frontului Național, Marine Le Pen, a mai crescut cu un procent timp de o zi după o întrevedere cu muncitorii aflați în grevă la uzina Whirpool, arată datele companiei Opinionway. Această unitate industrială ar putea fi transferată în altă țară.

  Potrivit sondajului făcut public joi, în turul doi ale alegerilor prezidențiale, pentru Marine Le Pen ar vota 41 la sută din alegători, în timp ce pentru Macron — 59 la sută. Acum o zi raportul dintre cei doi era de 40 la 60 la sută.

  Sondajul a fost efectuat miercuri, 26 aprilie, pe un eșantion de 1800 de cetățeni francezi, pentru a măsura impactul întrevederii lui Marine Le Pen cu muncitorii de la uzina Whirpool, care este pe cale să fie mutată în Polonia.

  Le Pen sosit la întreprindere la prima oră, luând-o înaintea lui Macron. Ea și-a învinuit contracandidatul că ar susține interesele oligarhilor în detrimentul oamenilor simpli. MAi târziu a venit și Macron la uzină, însă acesta a fost întâmpinat cu huiduieli, în timp ce muncitorii scandau "Marine — președinte".

  Turul doi al alegerilor prezidențiale din Franța va avea loc pe 7 mai.

  Тема:
  Alegeri Franța 2017 (62)

  Tematic

  Hollande a cerut miniștrilor să facă totul pentru diminuarea scorului lui Le Pen
  Marine Le Pen, retragere surprinzătoare!
  Le Pen conduce alegerile din Franța, după numărarea a 50% din voturi
  Tagurile:
  Uzina, OpinionWay, Alegerile prezidențiale din Franța, Sondaj, Frontul Național, Marine Le Pen, Franța


  Știrile Zilei