09:35 19 Iulie 2019
În direct
 • EUR19.75
 • USD17.62
 • RUB0.28
 • RON4.17
 • UAH0.68
  PRESS CONFERENCE GIVEN BY MARINE LE PEN AT THE 'FRONT NATIONAL' HEADQUARTERs.

  Le Pen reformează Frontul Național. Apare o "o nouă forță politică"

  Visual Press Agency
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Alegeri Franța 2017 (62)
  6130

  Marine Le Pen, liderul Frontului Național din Franța (FN), a declarat că partidul are nevoie de o schimbare "profundă" pentru a deveni o forță politică mai "patriotică", după ce a pierdut alegerile prezidențiale în fața contracandidatului centrist Emmanuel Macron.

  BUCUREȘTI, 8 mai — Sputnik. Partidul Frontul Național trebuie să se reînoiască, a declarat Marine Le Pen, informează RT.

  "Frontul Național trebuie să se reînnoiască profund pentru a se ridica la oportunitatea istorică și pentru a satisface așteptările poporului francez. Voi propune să începem această transformare profundă a mișcării noastre pentru a face o nouă forță politică", a declarat Le Pen.

  Ea a continuat să spună că rezultatul din alegerile prezidențiale este istoric, în ciuda înfrângerii, și a adăugat că partidul va deveni principala forță de opoziție împotriva lui Macron. Liderul Frontului Național a mai spus că peisajul politic francez este "împărțit" între "patrioți" și "globaliști" și a cerut tuturor "patrioților" francezi să se alăture noii sale mișcări politice.

  În același timp, ea a mai spus că începe imediat o nouă campanie electorală pentru alegerile parlamentare programate în următoarele luni.

  Florian Philippot, vicepreședintele partidului, a spus că rezultatul lui Le Pen din alegerile prezidențiale este "fără precedent" și a apreciat campania electorală.

  El a mai spus că Frontul Național s-ar opune lui Macron. În același timp, a recunoscut că partidul trebuie să se schimbe și a spus că noua mișcare politică nu va fi numită Frontul Național. Philippot a precizat că succesul lui Macron este "o victorie pentru oligarhia financiară".

  Între timp, fondatorul Frontului Național și tatăl lui Marine Le Pen, Jean-Marie le Pen, a declarat că poziția fiicei sale privind euro și pensiile i-au afectat campania. De asemenea, el l-a acuzat pe Philippot, unul dintre consilierii majori ai lui le Pen, că este responsabil de înfrângerea lui Marine Le Pen.

  Тема:
  Alegeri Franța 2017 (62)

  Tematic

  Emmanuel Macron a învins la alegerile prezidențiale din Franța
  Franța: Le Pen recunoaște înfrângerea - ce a transmis francezilor
  Tagurile:
  Reformare, Frontul Național, Marine Le Pen, Franța


  Știrile Zilei