00:30 27 Mai 2018
Chişinău+ 17°C
În direct
 • EUR19.71
 • USD16.82
 • RUB0.27
 • RON4.26
 • UAH0.64
  Siria

  Mai mulți oameni pașnici uciși de coaliția condusă de SUA în Siria

  © AFP 2018 /
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Războiul din Siria (279)
  44 0 0

  Atacurile coaliției internaționale conduse de SUA în Siria au provocat mai mulți morți în rândurile populației pașnice, a declarat viceministrul rus de Externe

  BUCUREȘTI, 19 mai — Sputnik. Cu o zi până la atacurile coaliției internaționale conduse de SUA asupra pozițiilor militarilor sirieni au fost atacate și localitățile cu populația pașnică, iar astfel de acțiuni sunt inacceptabile, a declarat viceministrul de Externe al Rusiei, Ghennadi Gatilov, potrivit RIA Novosti.

  "Cu o zi până la atacuri (asupra pozițiilor armatei siriene n.r.) au fost efectuate o serie atacuri care au provocat mai multe decese în rândurile populației pașnice. Astfel de acțiuni sunt inacceptabile și nu contribuie la crearea unor condiții politice favorabile", a declarat acesta.

  Anterior, un reprezentant al Pentagonului a declarat agenției RIA Novosti că coaliția internațională condusă de SUA a efectuat lovituri asupra pozițiilor armatei siriene în regiunea At-Tanfa, zonă de prevenire a conflictelor. Potrivit lui, "comandamentul a considerat că aceste forțe reprezintă o amenințare pentru coaliție". 

  Тема:
  Războiul din Siria (279)
  Tagurile:
  război, Victime, Atac, Ghennadi Gatilov, SUA, Siria
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei