23:38 21 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.15
 • USD17.91
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Poliția britanică

  Un român a prezis atacul din Manchester: „În câteva săptămâni va mai fi un atac"

  © AP Photo / Peter Byrne
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Atentatul terorist de la Manchester (13)
  102610

  Un astrolog român care locuieşte în Marea Britanie spune că a scris unui parlamentar britanic în urmă cu o lună, avertizând că, potrivit predicţiilor sale, va avea loc un atentat.

  BUCUREŞTI, 25 mai — Sputnik. Astrologul Ioan Burculeţ susţine că a prevăzut, în urmă cu o lună, atentatul din Manchester şi că, pe 27 aprilie, i-a trimis un mesaj parlamentarului britanic David Mackintosh, în care l-a avertizat cu privire la acest lucru, potrivit cancan.ro.

  „Eu sunt astrologul român care a anunţat un MP (membru al Legislativului, n.r.) din parlamentul britanic despre ce va fi în Manchester", a declarat Ioan Burculeţ pentru cancan.ro.

  Acesta spune că a prevăzut şi cutremurul devastator din Italia care a avut loc anul trecut pe 30 octombrie.

  Românul a prezentat şi mesajul în limba engleză trimis parlamentarului britanic, în care spune că a „simţit" că în Manchester va avea loc un atac „peste câteva săptămâni".

  „Va mai fi, în câteva săptămâni, un atac, pe care îl simt şi îl văd în viziunile mele (…). Am calculat astrograma UK şi avea să urmeze ceea ce s-a întâmplat. Am văzut că va urma o explozie în Manchester. Am văzut în viziunea mea cupola, sticlă multă, explozie şi scări, multe scări", precizează acesta în mesaj.

  Astrologul a adăugat că, deşi parlamentarul l-a invitat să viziteze Parlamentul Britanic, totuşi, nimeni nu i-a luat în seamă mesajul.

  Тема:
  Atentatul terorist de la Manchester (13)
  Tagurile:
  poliția, Manchester
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei