15:28 22 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.47
 • USD16.99
 • RUB0.26
 • RON4.17
 • UAH0.60
  Tehnica de luptă Systema

  Presa germană: în școlile sportive din Germania acționează diversioniști ruși

  © Photo : Systema Sudamérica
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  66 0 0

  Serviciile speciale ale Germaniei urmăresc îndeaproape activitatea școlilor sportive pe care le suspectează de legături cu serviciile secrete rusești

  BUCUREȘTI, 28 mai — Sputnik. Serviciile speciale ale Germaniei urmăresc activitatea școlii de arte marțiale "Systema" în care, în opinia lor, acționează celule ale diversioniștilor ruși, anunță Focus.

  Potrivit publicației, forțele de ordine ale Germaniei suspectează „Systema" de racolare a militarilor germani, colaboratorilor poliției și organelor de justiție cu scopul desfășurării unor acțiuni subversive și destabilizării situației din țară.

  Școlile funcționează în 30 de orașe ale Germaniei și potrivit jurnaliștilor "nu își ascund relațiile cu serviciile rusești".

  „Cu tot liberalismul nostru, nu putem tolera așa ceva", a declarat publicației germane un reprezentant al Serviciului Federal pentru Apărarea Constituției Germaniei.

  Expertul în domeniul securității Dmitri Hmenlnițki presupune că celulele ar putea fi activate în ajunul alegerilor parlamentare din luna septembrie.

  "Aceștia ar putea să încerce să destabilizeze situația. Spre exemplu, să îndemne la violență în timpul acțiunilor de protest antiguvernamentale", consideră el.

  Anterior, șeful Serviciului Federal pentru Apărarea Constituției, Hans-Heorge Maassen a învinuit Rusia de tentativele de influențare a rezultatelor alegerilor din parlamentul german. Ulteriol presa germană a anunțat că serviciile germane nu a identificat nicio dovadă care ar confirma punctul de vedere a lui Maassen.

  Tagurile:
  Arte marțiale, Școala, Sport, Hans-Heorge Maassen, Germania
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei