15:25 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  Atentat la Londra

  Presa britanică îl ridică în slăvi pe "Brutarul român erou"

  © AP Photo / Yui Mok
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Dublul atentat în Londra (12)
  3267113

  Englezii îl numesc pe Florin Morariu "Brutarul român erou" și povestesc cum a lovit unul dintre teroriști în cap și a oferit adăpost pentru 20 de persoane îngrozite

  BUCUREȘTI, 5 iun — Sputnik. Mai multe publicații britanice titrează elogios articole despre Florin Morariu. Imaginile postate și mărturiile celor care au fost lângă el în momentele acțiunii fac înconjurul mass media britanice.

  Englezii arată cum românul nu s-a speriat și i-a lovit pe teroriști, cum a reușit prin acțiune sa să salveze vieți dar și să ofere un exemplu.

  "Un român eroic a lovit teroriștii", scrie Mirror. "Brutarul român erou a lovit unul dintre teroriști în cap înainte de a oferi adăpost pentru 20 de persoane îngrozite. Florin Morariu a fost filmat când ajuta un polițist să pună la adăpost o victimă înjunghiată", scrie Mirror.

  Aceeași știre și cu un titlu asemănător apare și în "The Telgraph".

  "Am văzut pe fereastră cum lumea fugea agitată, îngrozită, se călcau, am ieșit afară să văd ce se întâmplă", a declarat Morariu pentru Associated Press.

  Un martor, filmat de Telegraph, povestește cum Florin a aruncat după atacatori cu un scaun, iar apoi a început să strige teroriștilor că sunt doar niște lași.

  Și "The Guardian" preia declarația lui Florin dată A.P. și reproduce informația despre fapta românului de a se lupta cu teroriștii și de a adăposti 20 de persoane.

  Practic, la ora actuală, întreaga presă britanică acordă importanță acestui episod, românul fiind considerat un eroul zilei.

  Titrări din presa britanică
  © Photo : Captură ecran
  Titrări din presa britanică
  Тема:
  Dublul atentat în Londra (12)
  Tagurile:
  Florin Morariu
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei