03:20 17 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.57
 • USD16.70
 • RUB0.27
 • RON4.20
 • UAH0.64
  Incendiu de proporţii la Londra

  (VIDEO) Imagini terifiante cu infernul din Londra

  © REUTERS / Toby Melville
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Incediu într-un bloc locativ din Londra (8)
  2538 0 0

  Un incendiu uriaș, părți din clădire care se prăbușesc și oameni prinși în interior - acesta este filmul infernului din blocul din West London.

  BUCURESTI, 14 iun — Sputnik. Miercuri dimineata, focul a izbucnit la etajul al 3-lea al unui bloc din Londra, iar pompierii au sosit 20 de minute mai tarziu, scrie Sputnik International.

  "Focul a început la etajul al treilea. Am sunat la brigada de pompieri. Au venit 20 de minute mai târziu. O oră și jumătate mai târziu am văzut un copil la etajul 22. S-a dus la fereastră și a sărit ", a declarat Greg Stevens, un evacuat, agenției de știri Ruptly.

  Un alt evacuat, Daniel Williams, a descris modul în care pompierii se luptau cu focul.

  "Au coborât și au încercat să stinga focul, dar nu au ajuns la el… Pe măsură ce focul a ajuns mai sus, ei au decis să folosească scările. Dar chiar și atunci, focul a urcat. Și acum jumătate din clădire a dispărut", a spus el lui Ruptly.

  De dimineață clădirea este înca înghițită de flăcări.

  Cel puțin 45 de autospeciale ale pompierilor și peste 200 de ofițeri au fost expediati la fața locului, a declarat Brigada de Pompieri din Londra.

  "Pompierii care poartă aparate de respirație lucrează extrem de greu în condiții foarte dificile pentru a face față acestui incendiu. Este un incident mare și foarte grav și am desfășurat numeroase resurse și aparatură specializată ", a declarat asistentul comisarului Dan Daly.

  Тема:
  Incediu într-un bloc locativ din Londra (8)

  Tematic

  (VIDEO) LONDRA în flăcări: Incendiu de proporţii la un bloc de apartamente
  Tagurile:
  clădire, incendiu, terifiant, Imagini, Londra
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei