18:18 18 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.44
 • USD16.77
 • RUB0.27
 • RON4.17
 • UAH0.64
  House Majority Whip Steve Scalise (R-LA) speaks to reporters at the U.S. Capitol, hours before an expected vote to repeal Obamacare in Washington, D.C., U.S. on May 4, 2017

  Congressmanul american Steve Scalise, în stare critică după atacul armat

  © REUTERS / Kevin Lamarque/File Photo
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  24 0 0

  Congressmanul american Steve Scalise se află în stare critică după ce a fost împușcat În coapsă în timpul unui joc de baseball cu echipa republicanilor din Congres, miercuri, la Alexandria, Virginia, potrivit unei declarații a MedStar Washington Hospital Center

  "Republicanul Scalise a fost rănit grav și rămâne într-o stare critică", a anunțat spitalul într-un mesaj pe Twitter. Alți pacienți se simt bine.

  Congresmanul din Louisiana a fost printre cele cinci persoane care au fost împușcate când un atacator a deschis focul pe terenul lor de joc. Două dintre cele cinci persoane sunt din Poliția Capitolului, fiind rănite într-un schimb de focuri de armă cu atgresorul. Acesta din urmă, care a murit din cauza rănilor, a fost identificat ca James T. Hodgkinson, în vârstă de 66 de ani, din Illinois.

  Matt Mika de la Tyson Foods, o altă persoană dintre cele rănite, este, de asemenea, în stare critică și este în chirurgie, potrivit unei declarații din partea familiei sale. Mika a fost împușcat de mai multe ori, i s-a mai spus familiei sale.

  Matt Mika of Tyson Foods, another one of those injured in the shooting, is also in critical condition and is in surgery, according to a statement from his family. Mika was shot multiple times, his family was told. 

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei