19:23 22 Aprilie 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
  Incendiul din Londra

  (VIDEO) Londra: imagini din interiorul blocului în timpul incendiului devastator

  © REUTERS / Toby Melville
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  276 0 0

  O femeie, mamă a doi copii, care se află printre victimele incendiului devastator declanşat ieri la un bloc turn din Londra, a filmat în interiorul blocului în timp ce acesta era distrus de flăcări. Imaginile au fost transmise pe Facebook Live. Ce s-a întâmplat apoi cu femeia şi copiii acesteia.

  BUCUREŞTI, 15 iun — Sputnik. Rania Ibrham, de 30 de ani, care era blocată la etajul 24 al turnului Grenfell, distrus în întregime de incendiu, a filmat imagini din interiorul clădirii, în timp ce ţipa după ajutor şi încerca să iasă din bloc.

  Imaginile au fost transmise pe Facebook Live, însă femeia şi cei doi copii ai ei sunt daţi dispăruţi în urma dezastrului, potrivit Daily Mail.

  Femeia a filmat pe holul clădirii, care era plin de un fum dens. În video se vede cum alţi oameni fug încercând să se salveze.

  Prietenii ei, care nu au mai reuşit să ia legătura cu ea, spun că femeia, care este din Sudan, trăia cu soţul şi copiii lor la etajul 24 al blocului. Bărbatul ei era plecat în Egipt, dar a luat avionul de întoarcere îndată ce a auzit despre tragedie.

  „Rania a coborât un etaj mai jos, la apartamentul celuilalt prieten, însă Rania, cei doi copii ai săi și prietenii mei de la etajul 23 sunt încă daţi dispăruţi. În filmare am auzit-o spunând doar «O, Doamne!», ea a continuat să filmeze, în ciuda focului. Nu am mai auzit nimic despre ea", a spus o altă prietenă a femeii, potrivit Daily Mail.

  În urma dezastrului, 12 persoane au murit şi zeci de oameni au fost răniţi. Bilanţul însă nu este final, întrucât operaţiunile de căutare nu s-au terminat. Dintre cele 78 de persoane spitalizate, 18 se află în stare critică.

  Tematic

  (VIDEO) Cel puțin șase morți în incendiul din Londra
  (VIDEO) Imagini terifiante cu infernul din Londra
  (VIDEO) LONDRA în flăcări: Incendiu de proporţii la un bloc de apartamente
  Londra: Eșec și situație complicată pentru guvern, crește pericolul scoțian
  Londra: poliția a evacuat oamenii din Trafalgar Square
  Tagurile:
  Bloc, turn, Copil, Mamă, femeie, incendiu, Londra
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei