06:56 21 Octombrie 2018
În direct
 • EUR19.55
 • USD16.97
 • RUB0.26
 • RON4.19
 • UAH0.61
  George Soros

  Revoluțiile capitaliste colorate sprijinite de G. Soros duc țările în sărăcie

  © AFP 2018 / STAN HONDA
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Cine este George Soros (96)
  21400

  Președintele ATTAC Ungaria, Matyas Benyik, susține că așa-numitele revoluții colorate susținute de George Soros promovează mai degrabă capitalismul decât să servească drept ajutor pentru oameni.

  BUCUREȘTI, 17 iun — Sputnik. Revoluțiile colorate susținute de George Soros promovează mai degrabă capitalismul decât să aducă vreun ajutor pentru oameni, a declarat președintele ATTAC Ungaria, Matyas Benyik, pentru Sputnik în cadrul unei conferințe impotriva războiului organizată în Statele Unite.

  Vineri, Benyik s-a alăturat altor activiști la conferința Coaliției Naționale Unite Anti-Război (UNAC) din Richmond, Virginia. Activiștii s-au reunit pentru a protesta împotriva războaielor imperialiste, sărăciei, distrugerii mediului și a altor forme de injustiție.

  "Principala noastră preocupare este că, deși Soros arată ca un înger sau ca un ajutor sau distribuitor al libertății, dacă te uiți la această chestiune vei vedea că singurul lucru care se petrece este separarea capitalismului și a societății deschise pentru beneficiul capitaliștilor, nu pentru oameni", a declarat Benyik vineri.

  Conferința, care a avut loc între 16 și 18 iunie la Centrul Richmond din statul american Virginia, a desfășurat discuții despre istoria relațiilor SUA-Rusia, expansiunea NATO, situația din Ucraina și fenomenul revoluțiilor colorate.

  "Dacă te uiți în Europa de Est, în Ungaria sau în alte țări ca Ucraina unde se fac aceste revoluții colorate, oamenii au devenit mai săraci decât înainte", a precizat Matyas Benyik pentru Sputnik.

  ATTAC este Asociația pentru Impozitarea Tranzacțiilor Financiare și Ajutor pentru Cetățeni, înființată în 1998, a cărei misiune este de a se opune globalizării neoliberale.

  Тема:
  Cine este George Soros (96)

  Tematic

  Agitator "civic": protestele - infracțiuni, Soros - vinovat, garduri ghimpate
  George Soros primeşte o nouă lovitură în Europa
  George Soros "a ruinat viața a milioane de europeni", spune premierul ungar
  Tagurile:
  Revoluții colorate, George Soros
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei