02:16 25 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Cobră

  O cobră de 8 metri a fost filmată într-un apartament

  © Photo : Sandeep Kumar
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  72010

  A fost publicat un video care a surprins un șarpe cobra care s-a strecurat într-o casă din Malaezia și i-a speriat pe locatari.

  BUCUREȘTI, 21 iun — Sputnik. Videoclipul încărcat de Derrick YiFan arată șarpele care alunecă printr-un suport de pantofi înainte de a se agăța de ușă, scrie Sputnik International.

  Un cobra de 8 metri părea complet dezinteresată de oameni.

  "Credeam că e doar o chestiune de science fiction! Nu pot să cred că am văzut acel șarpe mare cu ochii mei!", a scris Derrick pe Facebook.

  Incidentul a avut loc în districtul Batu Pahat din statul Johor, duminică după-amiază. Șarpele a alunecat fără a fi capturat, potrivit lui Derrick."Bomba [Departamentul de Pompieri și Salvare din Malaezia] a venit la fața locului și nu a găsit-o", a scris el, adăugând că era îngrijorat de faptul că șarpele s-ar putea întoarce.

  "Nu știu când va veni din nou balaurul", a încheiat Derrik.

  În ciuda numelui său, regele cobra nu este o cobră "adevărată", ci o specie supraviețuitoare din genul său, mai strâns legată de șerpi africani decât de cobrele asiatice. Numele "regelui" vine de la dimensiunea lui impresionantă. Este cel mai mare șarpe veninos din lume și se hrănește cu alți șerpi.

  Au o lungime de 10 până la 13 picioare. Deși nu este agresiv în natură, mușcătura cobrei conține o doză fatală de neurotoxin veninos care o face mai fatală decât alte cobre.

  Tematic

  (FOTO) Chișinăul șochează: Reptilă în troleibuz, șarpe la Policlinică, șobolani
  (FOTO) ALERTĂ: Un șarpe, lângă o Policlinică din Chișinău
  Tragic! Român găsit mort după ce a fost mușcat de șarpe în Buzău
  Tagurile:
  filmat, cobră, metri, Șarpe, apartament, Locuitori, Malaezia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei