12:16 26 Mai 2019
În direct
 • EUR20.08
 • USD18.03
 • RUB0.28
 • RON4.22
 • UAH0.68
  Gerhard Schröder

  Schröder: să ne opunem SUA și să ne apropiem de Rusia

  Сергей Гунеев
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  22012

  Gerhard Schröder a îndemnat delegații congresului Partidului Social-Democrat din Germania să se opună politicii SUA și să se apropie de Federația Rusă

  BUCUREȘTI, 25 iun — Sputnik. Pacea și stabilitatea în Europa sunt posibile doar în cazul în care nemții vor avea relații raționale cu "marele vecin", Federația Rusă. O astfel de declarație a făcută de fostul cancelar al Germaniei, Gerhard Schröder, în cadrul congresului Partidului Social-Democrat, scrie Focus Online.

  Potrivit politicianului, Partidul Social-Democrat din Germania ar putea face mai multe pentru îmbunătățirea relațiilor dintre Berlin și Moscova. În același timp, Schröder și-a exprimat convingerea că Martin Schulz, candidatul la postul de cancelar din partea social-democraților, "va lucra în această direcție".

  În același timp, cancelarul Germaniei a îndemnat colegii săi de partid să se opună SUA și administrației Trump în problemele comerțului internațional.

  În cadrul congresului Partidului Social-Democrat urmează să fie adoptat programul electoral. Alegerile parlamentare din Germania vor avea loc la 24 septembrie 2017. Rezultatele alegerilor vor determina cine va fi noul cancelar. Deocamdată, favoritul în lupta electorală rămâne a fi Uniunea Creștin-Democrată în frunte cu Angela Merkel. Social-democrații, în frunte cu Martin Schulz, ocupă locul doi în sondaje.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei