21:05 20 Ianuarie 2018
În direct
  NASA logo.

  Hackerii susțin că NASA este "pe punctul de a anunța descoperirea vieții...

  © AP Photo / Chris O'Meara
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  17701

  În scurt timp, NASA va face una dintre cele mai profunde descoperiri, fără precedent în istorie, a declarat grupul de hackeri Anonymous.

  BUCUREȘTI, 26 iun — Sputnik. Grupul de hackeri Anonymous a declarat că NASA va anunța în curând descoperirea vieții extraterestre, informează Independent

  Un cont YouTube afiliat grupului de hacking a lansat un videoclip în care face anunțul despre NASA.

  "Suntem pe punctul de a face una dintre descoperirile cele mai profunde și fără precedent din istorie", a declarat un oficial NASA, potrivit hackerilor.

  Este citat administratorul asociat al NASA, Thomas Zurbuchen, în cadrul unei audieri a Congresului privind "Progresele în căutarea vieții".

  "Civilizația noastră este pe punctul de a descoperi dovezi ale vieții extraterestre în cosmos. Ținând cont de toate diferitele activități și misiuni care caută în mod specific dovezi ale vieții extraterestre, suntem pe punctul de a face una dintre descoperirile cele mai profunde și fără precedent din istorie", a declarat Thomas Zurbuchen.

  Potrivit The Independent, săptămâna trecută NASA a anunțat descoperirea a 219 noi planete în afara sistemului nostru solar, inclusiv 10 planete unde viața ar fi prezentă, asemenea pe Pământ.

  Tagurile:
  Anonymous, NASA, Hacker, Thomas Zurbuchen
  Reguli de utilizareCOMENTARII  Știrile Zilei