20:49 21 Octombrie 2019
În direct
 • EUR19.37
 • USD17.40
 • RUB0.27
 • RON4.07
 • UAH0.69
  Vladimir Putin și Donald Trump

  Peskov confirmă pregătirile pentru întrevederea Putin - Trump

  © AP Photo / Alexander Zemlianichenko
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Summit-ul G20 de la Hamburg 2017 (15)
  55 0 0

  Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a anunțat demararea discuțiilor prin intermediul canalelor diplomatice cu privire la pregătirea întrevederii dintre Putin și Trump

  BUCUREȘTI, 30 iun — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a anunțat că pe canalele diplomatice au demarat pregătirile pentru întrevederea dintre președintele rus, Vladimir Putin și omologul său american, Donald Trump.

  "Ieri a fost luată decizia demarării discuțiilor pe canale diplomatice cu privire la data și formatul organizării întrevederii", a spus Peskov.

  Anterior, ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarant că Moscova speră că întrevederea dintre Putin și Trump, din cadrul reuniunii G20 de la Hamburg, vor aduce mai multă claritate în relațiile bilaterale dintre cele două state.

  Mai devreme, consilierul liderului american pentru securitatea națională, Herbert McMaster, a confirmat că Trump va avea o rundă de negocieri cu Putin la Hamburg.

  Тема:
  Summit-ul G20 de la Hamburg 2017 (15)
  Tagurile:
  Întrevedere, Summit-ul G20, Herbert Raymond McMaster, Dmitri Peskov, Serghei Lavrov, Donald Trump, Vladimir Putin, Hamburg, Rusia, SUA


  Știrile Zilei