21:50 24 Iunie 2018
În direct
 • EUR19.53
 • USD16.92
 • RUB0.27
 • RON4.18
 • UAH0.64
  Euro

  Află cine e demnitarul care a găsit în masa de la birou 25 de mii de euro

  © Sputnik / Руслан Кривобок
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  302 0 0

  Banii erau puși într-un plic, care era ascuns sub capacul mesei de scris, iar alături se afla un set de documente

  BUCUREȘTI, 8 iul — Sputnik. Președintele regiunii autonome din Italia, Pierluigi Marquis, a alertat poliția, după ce a găsit suma de 25 de mii de euro în masa de scris din biroul său în timpul reparației încăperii.

  Pierluigi Marquis a intrat în funcție în luna martie curent. Până atunci funcția a fost deținută timp de 9 ani de către Valle d'Aosta.

  Potrivit lui Pierluigi Marquis, banii și documentele alături de care erau ascunși sub capacul mesei au fost găsiți pe 22 iunie și despre găsirea acestui ascunziș a fost anunțată poliția.

  Oamenii legii manifestă un interes sporit față de proveniența unei sume atât de mari. Procuratura locală a pornit o investigație.

  Tematic

  Alertă în Italia: Temperaturi de 44 de grade Celsius
  Expert italian: "Căderea Euro este inevitabilă"
  În Italia va fi reluat controlul la frontieră. Impact asupra cetăţenilor non-UE
  Tagurile:
  Birou, Masă, Euro, Bani, Italia
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei

  • German Chancellor Angela Merkel attends a plenary session of German parliament Bundestag in Berlin, Tuesday, Nov. 21, 2017

   Liderul Partidului Social Democrat, Andrea Nahles, a lansat o tiradă verbală Uniunii Sociale Creștine, partidul aliatul bavarez al Uniunii creștine-democrate, pentru modul său de acțiune "murdar". Ea l-a criticat pe ministrul german de Interne, Horst Seehofer, care vrea controale mai stricte la frontiere, pe motiv de "amenințare pentru Europa".

   1254
  • Страны мира. Турция

   Astăzi în Turcia se desfăşoară alegeri prezidențiale și parlamentare anticipate. În cazul în care niciunul dintre candidații prezidențiali nu obține majoritatea voturilor în primul tur al alegerilor, va avea loc un al doilea tur de scrutin pe 8 iulie, cu participarea a doi candidați care vor acumula cele mai multe voturi.

   125
  • Klaus Iohannis

   Iohannis aruncă gaz peste casa în flăcări. Va arde și el odată cu ea? Sunt convins că istoria va consemna cea mai semnificativă parte a trecerii sale, ce rămâne din el și fapte sale: cenușa toxică în vântul turbat.

   1164