15:08 24 Aprilie 2019
În direct
 • EUR20.13
 • USD17.89
 • RUB0.28
 • RON4.23
 • UAH0.67
  MEXICO - SAN MIGUEL DE ALLENDE

  Vacanță și călătorii: Cel mai frumos oraș din lume bun pentru vacanță

  © AFP 2019 / ALFREDO ESTRELLA
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  172 0 0

  Travel + Leisure a premiat cel mai frumos oraș din lume în care merită să-ți petreci vacanța, un oraș plin de izvoare termale, magazine mici și piețe organice.

  BUCUREȘTI, 13 iul — Sputnik. În acest an, San Miguel de Allende, un mic oraș din statul Guanajuato din estul Mexicului, câștigă premiul Travel + Leisure pentru cel mai frumos oraș din lume, scrie Yahoo.

  Deoarece vremea din San Miguel de Allende este temperată pe tot parcursul anului, orașul poate fi vizitat oricând.

  Sunt organizate festivaluri pe tot parcursul anului, incluzând un festival de jazz și blues în noiembrie, un festival de păpuși în aprilie și o paradă "a nebunilor" în iunie, când oamenii se îmbracă în costume creative asemenea celebrităților sau politicienilor.

  Vizitatorii se pot relaxa la izvoarele termale, pot face cumpărături din piețele organice, se pot plimba cu bicicleta sau pot să se bucure de tequila preferată a realizatoarei TV Oprah Winfrey. De asemenea, se poate vizita celebra biserică Parroquia.

  San Miguel de Allende este un oraș plin de magazine mici — de la vânzători de artă și meșteșugari, magazine de kitsch până la magazine de design interior de înaltă calitate.

  Al doilea oraș premiat pentru cele mai bune destinații de vacanță este Charlestown din Carolina de Sud, SUA. Pe locul 3 se află Chiang Mai, Thailanda. Un alt oraș mexican — Oaxaca — face parte din toopul celor 15 orașe votate, situându-se pe locul 6.

  Aici sunt cele 15 orașe premiate de Travel + Leisure.

  Tagurile:
  Mexico
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei