22:30 20 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  182 0 0

  Prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, Melania Trump, care a stat așezată alături de președintele rus Vladimir Putin, se pare să fi petrecut o seară agreabilă la summitul G20 care s-a desfășurat la Hamburg. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a dezvăluit despre ce au vorbit ei cu o „oarecare simpatie”.

  BUCUREȘTI, 13 iul — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse Dmitri Peskov a făcut lumină asupra conversației dintre șeful statului rus Vladimir Putin și Melania Trump, prima doamnă a SUA, la cina oficială pe marginea summitului G20 de la Hamburg. Astfel, potrivit lui Peskov, ei au discutat despre agenda summitului și rolul femeilor în economie.

  „A existat un mic schimb de opinii. S-a observat o oarecare simpatie”, a declarat Peskov la televiziunea rusă "Rossiya-1”, adăugând că Putin era „bucuros” de acea conversație cu doamna Trump.

  Summit-ul G20 a avut loc la Hamburg în zilele de 7 și 8 iulie. De asemenea, a avut loc prima întrevedere tête-à-tête între Donald Trump și Vladimir Putin, vineri, pe marginea summit-ului. Discuțiile au durat aproape două ore. Donald Trump de calificat ulterior întrevederea „extraordinară".

  Tematic

  Prioritățile pentru liderii G20, transmise de Papa Francisc
  Proteste anti-G20: un elicopter al poliției a fost atacat cu rachete
  Proteste anti-G20. 12 mii de persoane implicate în violențele de la Hamburg
  Tagurile:
  discuții, Melania Trump, Vladimir Putin, Hamburg, Germania

  Știrile Zilei