13:00 28 Mai 2018
Chişinău+ 22°C
În direct
 • EUR19.73
 • USD16.85
 • RUB0.27
 • RON4.26
 • UAH0.64
  Huashan, Shaanxi, China

  (VIDEO)Imagini terifiante de pe "cea mai periculoasă" rută de drumeții din lume

  © Photo: Insatgram / xiaocao.s
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  97 0 0

  Dacă filmările realizate cu drona în Muntele Hua din China te fac să te simți rău, gândește-te la călugării antici care ar traversau muntele în călătoria spre iluminarea religioasă.

  BUCUREȘTI, 17 iul — Sputnik. Rețeaua de poduri din lemn care rulează agățată de munte la 2.160 de metri în provincia Shaanxi este azi plină de turiștii cu poftă de aventură, scrie RT.

   

   

  Cu sute de ani în urmă, traseul din lemn de pe marginea fațadei de granit a muntelui ar fi fost un traseu esențial pentru adepții taoiști care încercau să ajungă în vârful muntelui.

  Potrivit UNESCO, zona conține mai mult de 300 de table scrie în piatră și 570 de inscripții spirituale, dintre care unele datează din urmă cu 1000 de ani.

   

   

  Imaginile de pe traseu, considerate de mulți ca fiind "cele mai periculoase" din lume, oferă modul în care o mișcare greșită a piciorului ar fi putut trimite la moarte pe oricine.

  Lansat de canalul afiliat al Xinhua News, New China TV, filmul taie respirația și provoacă mulțimea turiștilor să se aventureze deasupra prăpastiilor periculoase.

  Tagurile:
  terifiante, Imagini
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei