11:51 12 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.62
 • USD17.22
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  Texas Gov. Rick Perry speaks at the Freedom Summit, Saturday, May 9, 2015, in Greenville, S.C

  Farsă totală: ministru SUA păcălit că un actor rus e premierul Ucrainei!

  © AP Photo / Rainier Ehrhardt
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  23220

  Ministrul Energiei SUA a discutat 22 de minute dezvăluind secrete de stat - rușii au postat înregistrarea! Iată povestea incredibilei farse și înregistrarea rușilor.

  BUCUREȘTI, 26 iul — Sputnik. Agențiile de presă internaționale comenntează farsa căreia i-a căzut pradă ccretarul american al Energiei, Rick Perry, care a discutat probleme de stat și despre extinderea relațiilor cu Ucraina cu niște actori ruși, cunoscuți pentru glume de acest gen.

  Actorii Vladimir Krasnov și Alexei Stolyarov sunt uneori numiți "Jerky Boys of Russia", după un cuplu de actori americani din anii 90 care făceau asemenea farse telefonice. Rușilor le-au căzut pradă multe personalități, un caz celebru fiind cel al cântărețui Elton John, care a crezut că vorbește cu președintele Vladimir Putin.

  În cazul de față, Departamentului Energiei al SUA a recunoscut oficiak că, pe 19 iulie, scretarul pentru Energie Rick Perry a avut o discuție de 22 de minute cu cel despre care credea că este premierul Ucrainei! Discuții s-au axat pe "extinderea exporturilor de cărbune americane către Ucraina, despre securitatea energetică a Ucrainei și alte chestiuni energetice", a explicat purtătoarea de cuvânt a Departamentului Energiei, Shaylyn Hynes, într-o declarație scrisă.

  Printre aceste "alte chestiuni energetice", este de menționat că Deapartamentul lui Perry se ocupă cu supravegherea programului nuclear și de înarmare nucleară al SUA. Perry a discutat cu actorii o serie de subiecte într-un ton de afaceri, inclusiv despre sancțiunile împotriva Rusiei și despre cum vor ajuta americanii Ucraina să dezvolte exploatările și transportul petrolului și gazelor, transmite Reuters.

  Perry a explicat, de exemplu, că administrația Trump se opune proiectului Nord Stream 2, un proiect rusesc în colaborare cu Germania de a aduce gaze naturale în întreaga zonă nord-europeană. Mai mult, Perry a discutat chiar și spinoasa problemă a acordului privind clima de la Paris!

  Strategia grupului de actori ruși nu este una simplă, iar ca dovadă este acest caz în care au trecut peste funcționarii și securitatea Departamentului Energiei. Ei și-au ales foarte bine momentul, pentru că în urmă cu o lună, Perry se întâlnise cu președintele ucrainean Petro Poroșenko.

  De menționat că farsa telefonică a fost distribuită online ieri, când Senatul SUA a votat impunerea de noi sancțiuni Rusiei.

  Tagurile:
  actor rus, Ministru, Rick Perry, SUA, Ucraina
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei