18:40 24 Iunie 2019
În direct
 • EUR20.59
 • USD18.20
 • RUB0.29
 • RON4.36
 • UAH0.69
  Chloe Ayling

  Răpitorul modelului britanic vine cu o altă versiune. Prin ce a trecut victima

  © Photo: Insatgram / Chloe Ayling
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  12810

  Principalul suspect în cazul răpirii unui fotomodel britanic în Milano a venit cu versiunea sa despre modul cum s-au petrecut lucrurile. De asemenea, fotomodelul a povestit reporterilor despre momentele teribile prin care a trecut.

  BUCUREŞTI, 9 aug — Sputnik. Suspectul, Lukasz Pawel Herba, a negat faptul că a luat parte cu bună știință la infracţiune și susţine că s-a implicat din dorința de a strânge bani pentru a se trata de leucemie, potrivit rt.com.

  Acesta a spus anchetatorilor că a fost angajat de un grup de români să închirieze proprietăți din Europa unde să fie depozitate articole de îmbrăcăminte pe care aceştia le vindeau. A mai spus că a pretins a fi fotograf și s-a întâlnit cu Chloe Ayling.

  Herba a dezvăluit că a fost plătit cu 500 000 de lire sterline (650 000 dolari), a aflat că românii intenționau să o răpească și că s-a retras din plan, potrivit Telegraph.

  Versiunea sa a apărut în contextul în care s-au ridicat întrebări cu privire la situaţia prin care a trecut Ayling, inclusiv întrebarea de ce a mers la cumpărături cu Herba în timpul în care se presupune că a fost ținută captivă. Ayling mai avusese o întâlnire cu Herba anterior, când au fost martorii unui atac terorist la Paris, în aprilie.

  Reprezentantul fotomodelului, Carla Bellucci, a declarat că este „greu" să răspundă dacă are vreo îndoială cu privire la presupusa răpire a modelului în Milano, după ce a dezvăluit că tânăra de 20 de ani a făcut o fotografie topless ca o modalitate de a „face faţă" traumei.

  Ayling şi-a luat un nou reprezentant, Kruger Cowne, care reprezintă vedete precum Cher, Goldie Hawn și Claudia Schiffer, potrivit The Sun.

  Poliția italiană a declarat că fotomodelul a fost răpit luna trecută de o bandă care îşi spune Black Death. Se crede că a fost drogată și transportată într-un sac într-un sat izolat din apropiere de Torino, unde a fost ținută timp de șase zile, timp în care răpitorul ei a încercat să o liciteze online.

  Ayling a ajuns celebră în week-end după ce a dezvăluit că a fost licitată de o bandă de infractori ca sclavă sexuală prin intermediul Internetului ascuns pentru mai mult de 230.000 de lire sterline, dar a fost eliberată când răpitorii ei au aflat că este mamă.

  Avocatul lui Ayling, Francesco Pesce, a declarat că consideră că tânăra spune adevărul și că autoritățile nu trebuie să mai aibă nicio îndoială cu privire la povestea ei.

  Luni Ayling a declarat reporterilor că în timpul cât a fost răpită s-a temut pentru viaţa ei „în fiecare secundă, în fiecare minut, în fiecare oră" și a mulțumit autorităților italiene și britanice „pentru tot ce au făcut pentru eliberarea mea în condiţii sigure".

  Tematic

  Scandal în UK: Românii au răpit un fotomodel
  Tagurile:
  Black Death Group, Răpire, Model, Români, Lukasz Pawel Herba, Chloe Ayling, Marea Britanie


  Știrile Zilei