09:02 16 Decembrie 2018
În direct
 • EUR19.65
 • USD17.27
 • RUB0.26
 • RON4.22
 • UAH0.62
  A police car is seen as several cars were set on fire during a riot, according to local media, in Rinkeby suburb, outside Stockholm, Sweden February 20, 2017.

  Teroare în Malmo, Suedia: Focuri de armă și oameni răniți pe stradă

  © REUTERS / TT News Agency/Christine Olsson
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  373 0 0

  Trei persoane au fost de focuri de armă în cel de-al treilea cel mai mare oraș din Suedia, Malmo. Poliția a blocat zona și în prezent caută pe cei care au tras.

  BUCUREȘTI, 13 aug — Sputnik. Incidentul a avut loc într-o clădire de pe strada Ystadvagen din Malmo, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, conform unei declarații a poliției. Două persoane au suferit leziuni care le amenință viața, iar altele au leziuni minore, potrivit RT.

  Aproximativ 70-100 de persoane se aflau în clădire în momentul atacului, potrivit presei locale.

  Mass-media a mei precizat că un om a intrat în clădire strigând "Cine l-a lovit pe fratele meu?" Înainte de a deschide focul.

  RT s-a adresat poliției suedeze, care a declarat că nu poate confirma în momentul de față dacă incidentul a fost izolat, potrivit purtătoarului purtător de cuvânt al poliției, Anna Goransson.

  În prezent, poliția discută cu martori și verifică camerele CCTV. Traficul din zonă este blocat în prezent și va fi restabilit după examinare.

  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei