17:44 20 Iulie 2018
În direct
 • EUR19.33
 • USD16.66
 • RUB0.26
 • RON4.15
 • UAH0.63
  Marseille

  (FOTO) Atac la Vieux-Port, Marsilia: Un automobil a intrat în mulțime. Victime

  © REUTERS / Philippe Laurenson
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  845 0 0

  Un vehicul a intrat luni, 21 august, în două stații de autobuz din Marsilia. Un pieton a murit

  BUCUREȘTI, 21 aug — Sputnik. Un vehicul a spulberat, luni, două stații de autobuz în  Crucii Roșii (13) din Marsilia. Poliția a raportat cel puțin o persoană ucisă și una rănită.

  Victima este o femeie de 42 de ani care a cedat din cauza leziunilor, potrivit RTL.

  Șoferul ar fi fost arestat.

  ​De gros moyens policiers engagés apparemment sur un véhicule suspect bd Charles Livon Vieux-Port #Marseille pic.twitter.com/Ygqu875l8U

  Poliția din Bouches-du-Rhône a declarat că operațiunea se află în plină desfășurare și le cere oamenilor să evite zona Vieux-Port, unde a avut loc accidentul.

  Șoferul arestat era cunoscut poliției, dar nu era în lista celor ce trebuiau supravegheați, potrivit mass-mediei locale.

  ​Individul conducea o furgonetă renault Master. Omul este cunoscut pentru mai multe condamnări de drept comun, plângeri, arme, dar nu era în lista celor supravegheați, potrivit informațiilor RTL.

  Starea de urgență Franța a fost introdusă la începutul lunii noiembrie 2015, după atacurile de la Paris în urma cărora au murit 130 de persoane. Împușcăturile au avut loc la două zile după ce bărbați au fost arestați la Marsilia pentru suspiciunea de a planifica un atac "iminent".

  Tagurile:
  Vieux-port, Automobil, Atac, Marseille
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei