10:16 15 Decembrie 2019
În direct
 • EUR19.28
 • USD17.32
 • RUB0.27
 • RON4.04
 • UAH0.74
  Aleksandar Vucic

  Noi detalii despre accidentul în care a fost implicat președintele sârb

  © Sputnik / Aleksej Nikolskij
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  22240

  Ministrul de Interne al Serbiei, Nebojsa Stefanovic, a făcut noi declarații cu privire la accidentul în care a fost implicat președintele sârb.

  BUCUREȘTI, 3 sept — Sputnik. Poliția din Serbia deocamdată nu a găsit probe concludente prin care să demonstreze că accidentul în care a fost implicat automobiulul președintelui sârb ar fi fost unul intenționat, scrie RIA Novosti citândul pe ministrului de Interne al Serbiei.

  Sâmbătă, escorta președintelui sârb, care era compusă din trei automobile în unul din ele aflându-se Vucic, a intrat în coliziune cu un automobil, de marca Bentley care avea numere de îmatriculare spaniole.

  Paza prezidențială a reușit să aresteze șoferul automobilului și pe cei doi pasageri care se aflau în Bentley fiind predați poliției.

  „Până la acest moment nu există probe concludente prin care să demonstreze că accidentul în care a fost implicat președintele țării ar fi fost creat cu scopul de al asasina pe președintele țării. În continuare vor fi efectuate cercetări amănunțite pentru a elucida acest caz", scrie agenția de știri Tanjug citândul pe ministrul sârb de Interne.

  Presa locală scrie că în urma accidentului au fost arestați câțiva tineri care sunt cunoscuți de poliția sârbă ca fiind niște infractori care antecedente penale. Ei sunt angajații unei companii de pază care activează într-o discotecă din orașul Belgrad, iar mașina de lux la volanul căruia se aflau ei este a unui renumit fotbalist sârb.

  În prezent ei sunt cercetați penal, riscând o pedeapsă între un an și opt ani.

  Tematic

  Serbia vrea să fie hub-ul gazului rusesc. Motivul: "riscurile politice"
  Serbia revine la monarhie. Parlamentul ar putea schimba sistemul fără referendum
  Planuri ambițioase: Serbia își intensifică producția din Apărare
  Mesajul din Serbia al lui Sebastian Ghiţă
  Tagurile:
  accident, Alexandr Vucic


  Știrile Zilei