04:36 25 Februarie 2020
În direct
 • EUR19.32
 • USD17.85
 • RUB0.27
 • RON4.02
 • UAH0.73
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  78 0 0

  Evident, pentru a fi aleasa Miss America, nu este suficient să fii frumoasă, trebuie să știi cum să răspunzi la întrebări despre politica președintelui Donald Trump. Judecând după rezultatele concursului, răspunsurile corecte ale uneia dintre concurente au ajutat-o să câștige titlul.

  BUCUREȘTI, 12 sept — Sputnik. Candidatul statului Carolina de Nord, Cara Mund, a criticat politica lui Donald Trump și a câștigat concursul de frumusețe Miss America, informează Sputnik France.

  Carei Mund i s-a pus întrebarea dacă Donald Trump avea dreptate să iasă din acordul climatic de la Paris.

  "Cred că este o decizie rea. Prin respingerea acesteia, ne retragem de la masa de negocieri și asta trebuie să avem în vedere. Există dovezi că schimbările climatice există. Deci, dacă credeți sau nu, trebuie să fim la această masă și cred că a fost o decizie proastă din partea Statelor Unite", a răspuns ea.

  © REUTERS / Mark Makela
  Участницы конкурса красоты "Мисс Америка-2018" в бикини

  Nu a fost singura întrebare despre Donald Trump venita din partea juriului. Miss Missouri, Jennifer Davis, a fost rugată să răspundă la întrebarea dacă Trump a fost "nevinovat sau vinovat" în legăturile sale cu Moscova care l-au ajutat să câștige alegerile din 2016.

  "Chiar acum ar trebui să spun "nevinovat" deoarece nu există suficiente informații", a spus ea înainte de a adăuga că autoritățile țării ar trebui să efectueze o investigație completă.

  Alți concurenți au fost chestionați cu privire la subiecte politice sensibile, cum ar fi demolarea monumentelor confederațiilor și reacția lui Trump la evenimentele din Charlottesville, în care s-au produs confruntări între supremațiștii albi și militanții antirasisti.

  © REUTERS / Mark Makela
  Участницы конкурса "Мисс Америка-2018" ждут результатов конкурса купальников

  Tematic

  Uragan în Florida - victime, Trump a declarat "starea de catastrofă"
  World War 3! Putin către Trump: Conflictul Coreei de Nord - invitaţie la cimitir
  Săbii, un pumnal și un parfum - cadourile dăruite lui Trump în Arabia Saudită
  Putin: Trump nu mi-e mireasă
  Trump este gata să utilizeze arme nucleare
  Tagurile:
  Miss America, concurs, Critică, Trump, America


  Știrile Zilei