11:26 09 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.48
 • USD17.27
 • RUB0.24
 • RON4.02
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (672)
  272910

  Brexit-ul ar trebui anulat, iar condiţiile privind accesul imigranților comunitari în Marea Britanie ar trebui înăsprite, este propunerea avansată de un politician britanic.

  BUCUREŞTI, 12 sept — Sputnik. Fostul premier laburist britanic Tony Blair a propus anularea Brexitului în schimbul renegocierii cu Uniunea Europeană a normelor privind imigraţia, potrivit ziarulromanesc.net.

  Potrivit unui raport întocmit de Institutul pentru Schimbare Globală, condus de Blair, înăsprirea condițiilor privind accesul imigranților din UE în Marea Britanie ar fi suficientă pentru a atenua îngrijorările britanicilor, care au fost determinaţi să voteze pentru Brexit de problema imigraţiei masive.

  În document se mai propune înregistrarea imigranţilor şi ca autorităţile britanice să permită rămânerea acestora numai dacă au primit o ofertă pentru un loc de muncă. O altă măsură recomandată este ca, în negocierile cu UE, oficialii britanici să ceara posibilitatea de a opri intrarea imigranţilor atunci când se observă o presiune asupra serviciilor publice.

  Blair a fost criticat de mai mulți politicieni conservatori, care i-au amintit că, pe vremea când era prim-ministru, Tony Blair a refuzat să impună restricţii mai severe imigranţilor din Europa de Est, înlesnind astfel imigraţia masivă.

  Тема:
  Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (672)

  Tematic

  Brexit: O altă restricţie pentru cetăţenii europeni din Marea Britanie
  Premier britanic: renunțare la Brexit, limitare a imigrației
  David Davis: Națiunile UE vor suferi mai mult dacă acordul Brexit va eșua
  Brexit: Ce se întâmplă cu prețurile locuințelor din Marea Britanie
  Brexit: Document divulgat - Guvernul May vrea noi bariere pentru migranți
  Brexit este doar începutul! Avertismentul venit din Polonia
  Tagurile:
  condiții, Brexit, emigranți, UE, Marea Britanie


  Știrile Zilei