11:15 07 Iulie 2020
În direct
 • EUR19.56
 • USD17.31
 • RUB0.24
 • RON4.04
 • UAH0.64
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  68025

  Eveniment mondial - Obama debutează în calitatea de lider al "civismului" la nivel global, este noul vector al sistemului promovat până acum de George Soros

  BUCUREȘTI, 14 sept — Sputnik, Dragoș Dumitriu. Manifestare inedită, o nouă formulă de tip "civic". Fundația fostului președinte american Barack Obama organizează la Chicago o mare reuniune, un summit cu "sute de tineri lideri civici" din întreaga lume.

  Manifestarea va avea loc la finalul lunii octombrie, va dura două zile și obiectivul este "schimbul de idei și descoperirea de soluții creative la probleme comune".

  "Vrem să inspirăm și să dăm putere oamenilor pentru a schimba lumea", este motto-ul demersului lui Barack Obama.

  "Pe 31 octombrie și 1 noiembrie întâmpinăm liderii civici din Chicago, din SUA și din întreaga lume să vină alături de noi la captivantul eveniment din Chicago. În timpul acestui summit inaugural, sute de lideri de pe tot globul vor veni împreună să schimbe idei, să exploreze soluții la problemele comune, să experimenteze arta civică, tehnologia și muzica din întreaga lume", declară Obama în prezentarea evenimentului.

  Barack Obama și gruparea sa din Partidul Democrat american au suferit o înfrângere prin eșecul candidatului Hillary Clinton la alegerile prezidențiale din SUA. Ulterior, Obama s-a implicat în susținerea lui Emmanuel Macron, cel care a ieșit învingător în Franța pe baza unei platforme "civice".

  De asemenea, principalul promotor la nivel mondial așa-zisei mișcări "civice" este controversatul George Soros, inamic declarat al lui Donald Trump și susținător financiar și logistic al grupului Obama — Clinton.

  În acest sens, senatorul republicam Mike Lee atrăgea recent atenția președintelui Trump asupra susținerii de către administrația Obama a ONG-urilor lui Soros, în dauna intereselor SUA.

  "Timp de opt ani, intervențiile americane în străinătate au fost mai curând legate de agenda stângistă (libertarian stângistă, n.n.) decât de interesele americane, și acum depinde de președintele Donald Trump să corecteze asta", a declarat Lee, insistând asupra susținerii în timpul administrației Obama a activității și ONG-urilor din străinătate ale lui Soros.

  Articol Daily Signal, captură ecran
  © Photo : dailysignal.com
  Articol Daily Signal, captură ecran

  Sigur că, o personalitate cu calitățile indiscutabile ale lui Barack Obama este un vector de comunicare și penetrare a ideilor cu foarte mare impact — ceea ce s-a văzut și la alegerile din Franța. 

  Tematic

  Obama și-a cumpărat o casă de milioane în Washington
  (VIDEO) Ghinionistul Obama intervine pentru Macron - noi sondaje în Franța
  Primul discurs al lui Obama după plecarea de la Casa Albă: “V-a fost dor?”
  Tagurile:
  Fonduri, Finanțare, Schimbarea lumii, George Soros, Barack Obama, SUA


  Știrile Zilei