18:13 19 Septembrie 2020
În direct
 • EUR19.62
 • USD16.63
 • RUB0.22
 • RON4.04
 • UAH0.59
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  308 0 0

  Poliția britanică a declarat sâmbătă că a arestat un bărbat în vârstă de 18 ani din zona Dover fiind suspectat că este implicat în atentatul terorist de la stația de metrou Parsons Green din Londra, în urma căruia au fost ucise 29 de persoane.

  BUCUREȘTI, 16 sept — Sputnik. Un bărbat în vârstă de 18 ani a fost arestat în zona Dover din sud-estul Angliei, în cadrul unei anchete privind explozia de vineri din stația Parsons Green din Londra, scrie Sputnik France.

  „În această dimineață am realizat un arest destul de important în acheta pe care o desfășurăm. Cu toate că suntem foarte mulțumiți de progresul pe care l-am obținut ancheta continuă și nivelul amenințării rămâne critic”, a declarat ofițerul antitero Neil Basu. 

  În urma atacului din metrou, Marea Britanie a stabilit nivelul de alertă teroristă la "sever" fiind în espectativa unor noi atacuri. Cu toate acestea, nivelul de alertă teroristă „critic” a fost ridicată mai târziu după ce s-a produs atentatul în ziua de vineri.

  Potrivit poliției, suspectul se află în custodia statului, într-o secție de poliție locală după care urmează să fie transferat "în timp util" la o altă secție de poliție din sudul Londrei.

  Tagurile:
  atac terorist

  Știrile Zilei