10:14 19 Martie 2019
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.21
 • RUB0.27
 • RON4.11
 • UAH0.63
  Israeli soldiers fire tear gas canisters at Palestinians during clashes following a protest against closure of a road south of the West Bank city of Hebron September 22, 2017

  Atac armat lângă Ierusalim: Trei israelieni uciși, unul rănit (VIDEO)

  © REUTERS / Mussa Qawasma
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  266 0 0

  Este cel mai grav atac din ultimii ani, ultima reacție la un asemenea atac a fost un atac masiv cu avioane și rachete sol - sol.

  BUCUREȘTI, 26 sept — Sputnik. Acum puțin timp, un palestinian a deschis focul asupra unui grup de israelieni în apropierea unei colonii din West Bank, la 10 kilometri nord vest de Ierusalim. Trei israelieni, cu vârste între 20 și 30 de ani, au fost uciși și un altul a fost rănit până când forțele de securitate israeliene a reușit să îl doboare pe agresor.

  "Un terorist care ajunsese la poarta din spatele (coloniei) Har Adar a deschis focul asupra forțelor de ordine aflate la fața locului", se precizează un comunicat al poliției. Atacatorul era un palestinian de 37 de ani, domiciliat într-un sat situat la 2 km de locul atentatului.

  ​Autoritatea Palestiniană neagă orice responsabilitate în privința atacului, dar Tel Aviv-ul consideră autoritățile palestiniene vinovate de cele petrecute, informează Russia Today.

  ​This morning, a Palestinian terrorist murdered 3 Israelis in a shooting attack near Jerusalem. May their memory be a blessing. pic.twitter.com/4JeDqE0wqt

  Tagurile:
  Evrei, Atac, Gaza, Palestina, Israel
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei