18:40 21 Ianuarie 2019
În direct
 • EUR19.55
 • USD17.14
 • RUB0.26
 • RON4.16
 • UAH0.61
  Poliția metropolitană din Las Vegas

  Atentatul din Las Vegas, anunţat cu o oră mai devreme. „Veți muri cu toții"

  © REUTERS / Las Vegas Sun/Steve Marcus
  Internaţional
  Sa primesc un link scurt
  Atacul terorist de la Las Vegas (8)
  20610

  Un supraviețuitor al atacului sângeros din Las Vegas a relatat că o femeie a făcut un avertisment care a trezit spaima, cu aproximativ o oră înainte de a avea loc carnajul.

  BUCUREŞTI, 3 oct — Sputnik. Brianna Hendricks, de 21 de ani, venise la concert pentru a-şi sărbători ziua de naştere, dar festivalul de muzică s-a transformat într-o tragedie.

  Supravieţuitoarea a povestit că o femeie care se comporta ciudat a avertizat mulțimea că vor muri oameni, cu aproximativ 45 de minute înainte ca trăgătorul să deschidă focul.

  „La concert, în spatele nostru a venit alergând o femeie, a început să se joace cu părul oamenilor, comportându-se ciudat și a spus că vom muri cu toții", a mărturisit supravieţuitoarea pentru Daily Mail.

  Brianna Hendricks a mai spus că această femeie era hispanică şi părea să ştie despre ce urma să se întâmple. Această femeie, împreună cu prietenul ei, a fost forțată de paznici să părăsească locul.

  Atacul a avut loc duminică seara în timpul festivalului de muzică country „Route 91 Harvest", care adunase aproximativ 22.000 de persoane în faţa scenei amplasate între aeroport și hotelul Mandalay Bay Casino din Las Vegas.

  Bărbatul care a deschis focul de la etajul 32 al hotelului a ucis 58 de persoane și a rănit 515 oameni. Teroriștii grupării Daech au revendicat atacul.

  Trăgătorul a fost identificat ca fiind Stephen Paddock, de 64 de ani, locuitor al orașului Mesquite, la nord-est de Las Vegas. Era cunoscut de autoritățile locale, dar nu şi de poliția federală. Poliția a găsit 23 de arme de foc în camera lui de hotel.

  Тема:
  Atacul terorist de la Las Vegas (8)

  Tematic

  Reacții incredibile din România după atentatul din Las Vegas:"Își merită soarta"
  Atacul terorist din Las Vegas cu peste 400 de răniți a fost revendicat
  Cel puțin 50 de persoane ucise în atacul sângeros de la Las Vegas - VIDEO
  Panică, haos după focuri de armă la festivalul de muzică în Las Vegas - VIDEO
  Las Vegas: Rafale de foc la un festival de muzică - zeci de victime (VIDEO)
  (VIDEO) Olga Buzova și-a risipit banii în cazinourile din Las Vegas
  Tagurile:
  Las Vegas
  Reguli de utilizareCOMENTARII


  Știrile Zilei